Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP)

Oliemans regelt het voor u!
Maak een afspaak

Waarom is Oliemans Accountans voor een ZZP-er een slimme zet?

Als ZZP-er komt er veel op je af. En alles moet je zelf doen. Zo ook je BTW aangiftes en financieel overzicht creëren. Hoeveel facturen heb je verstuurd en welke facturen heb je betaald. Oliemans Accountants helpt u overzicht te houden en zorgt dat u op tijd de juiste BTW aangifte doet. De boekhouding is hierbij de basis van uw bedrijf. De boekhouding moet goed zijn, anders weet u niet waar u aan toe bent. Administratieve dienstverlening is een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op dit gebied en zorgen er voor dat uw boekhouding steeds wordt bijgewerkt. Voor uw onderneming is het belangrijk dat er altijd een goed en duidelijk beeld is van hoe de onderneming er voor staat. In overleg met u zetten wij uw administratie op, zodat u de informatie krijgt die u nodig heeft. Uw boekhouding wordt maandelijks door een van onze ervaren medewerkers bijgewerkt. Onze rapportages geven u de mogelijkheid tijdig in te springen op ontwikkelingen.

Online boekhouden, Basecone

U zult wel merken dat u steeds vaker digitaal uw facturen krijgt aangeleverd van uw leveranciers. U kunt nu via de applicatie Basecone uw facturen mailen of scannen. De facturen worden vervolgens verwerkt in uw administratie. Tevens dient Basecone als uw eigen archief waarin al uw facturen 10 jaar lang bewaard worden. U kunt deze facturen op ieder moment zelf raadplegen. Uiteraard zijn uw gegevens in vertrouwde handen. Het is mogelijk om uw eigen administratie zelf te voeren in een online omgeving. Voordeel hiervan is dat wij met u kunnen meekijken. Indien nodig kunnen onze medewerkers altijd bijspringen om de administratie up to date te houden. Tevens zijn wij altijd bereid u te helpen als u vragen heeft over uw boekhouding.

Als ZZP-er helpen wij u graag met

Wat wordt uw volgende zet?

Ontdek hoe wij u kunnen adviseren en maak vrijblijvend een afspraak met Oliemans Accountants en Belastingadviseurs. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of bel 030 - 267 16 84

15 + 2 =