Oliemans Accountants

Wie zijn wij?

Oliemans Accountants en Belastingsadviseurs in Driebergen Zeist

Oliemans Accountants is een persoonlijke en betrouwbare financiële partner voor MKB-ondernemers. Oliemans Accountants is opgericht door Bas Oliemans in 1993 in Utrecht. Sinds 2019 Is het kantoor verhuisd naar Driebergen, naast het station Driebergen-Zeist. Oliemans Accountants vindt persoonlijke aandacht belangrijk. Wij zijn met 7 collega’s om u van dienst te zijn en u heeft altijd een vast aanspreekpunt die u verder helpt. Onze accountants zijn ook geschoold op belastinggebied. Dit geeft voor u veel voordelen.

SRA voor de ondernemer

Wij zijn lid van het SRA, een branchevereniging voor accountantskantoren. Hierdoor bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Voor meer informatie kijk op de site van het SRA.

Register Belastingadviseurs

Tevens zijn wij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Het RB is de grootste beroepsvereniging voor belastingadviseurs in het MKB. Door ons lidmaatschap zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op belastinggebied. 

Beroepsorganisatie

Het NBA is de beroepsorganisatie voor accountants. Alleen als je bent ingeschreven in het accountantsregister van het NBA mag je de titel van accountant voeren. Het NBA zorgt voor toezicht op het accountantsberoep. Dit geeft u een extra zekerheid.  

 

Oliemans Accountants, een slimme zet!

Wij zijn gespeciliseerd in Stichtingen en Verenigingen en Besloten Vennootschappen. U kunt zelf kiezen welke diensten u wilt afnemen. BTW aangiftes, salarisadministratie of het opstellen van uw jaarrekening het kan allemaal? Bij Oliemans Accountants bepaalt u de mate van financiële ondersteuning. Uiteraard kunnen wij voor u ook de complete boekhouding doen, of meedenken met strategische vraagstukken. Kortom, Oliemans Accountants een slimme zet.

Z

Meer dan 25 jaar ervaring

.

v

Een persoonlijk betrouwbaar team

T

Deskundige accountants & fiscalisten

Ons Team

Bas Oliemans

In 1993 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Dit was tijdens mijn studententijd waar ik opdrachten ben gaan uitvoeren in mijn administratiekantoor. In 1999 heb ik mijn accountantstitel behaald. Vanaf die datum heet mijn bedrijf Accountantskantoor Oliemans. Het aantal klanten groeide en ook het aantal medewerkers. Omdat ik het belangrijk vind dat mijn vaktechnische kennis voor het MKB op hoog niveau is ben ik altijd blijven doorstuderen. Mijn laatst behaalde opleiding is master fiscaal recht aan de Universiteit van Groningen.

Het persoonlijk contact met mijn cliënten vind ik zeer belangrijk. Als accountant en adviseur ben ik vaak een sparring-partner voor de MKB-client. Ik kan mij goed verplaatsen in de zaken die spelen omdat ik zelf ook ondernemer ben.

Ik heb veel plezier in mijn werk, geen dag is hetzelfde en samen met mijn team sta ik graag voor u klaar! 

Henrie van Bentum

Henrie van Bentum

Accoutant en belastingadviseur

Henri van Zenderen

Henri van Zenderen

Salaris administrateur

Robert Straatman

Robert Straatman

Assistent accoutant

Ingrid Teseling

Ingrid Teseling

Administratief medewerker

Yamina Azzourali

Yamina Azzourali

Administratief medewerker

Valerie Defaix

Valerie Defaix

Administratief medewerker

Direct contact?

Bel, mail of kom gerust bij ons langs:

Princenhof Park 15
3972 NG Driebergen

030 - 267 16 84

info@oliemans-accountants.nl

Of laat een bericht voor ons achter