Uw financiën onder controle

dat kan alleen met een boekhouding die op orde is
Maak een afspaak

Uw financiën onder controle

De financiële administratie, oftewel de boekhouding is de basis van uw bedrijf. De boekhouding moet op orde zijn, anders weet u niet waar u aan toe bent en hoe uw organisatie er voor staat. Zonder goede financiële administratie is er geen goed financieel inzicht. Oliemans Accountants kan uw gehele financiële administratie uit handen nemen. In overleg met u zetten wij uw administratie op, zodat u de informatie krijgt die u nodig heeft. Uw administratie wordt dagelijks door een van onze ervaren medewerkers bijgewerkt, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming en kunt inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Online Dashboard

Altijd een duidelijk beeld hoe uw organisatie er voor staat? Wij bieden u een online Dashboard die direct de juiste gegevens laat zien, zoals bijvoorbeeld welke debiteuren nog moeten betalen en hoe hoog de eerst komende BTW aangifte is. Zo heeft u maximaal grip op uw eigen financiële administratie met het online Dashboard. Dat geeft een gerust gevoel.

Bankkoppeling

Met onze boekhoudpakketen maken wij een bankkoppeling zodat de mutaties iedere nacht worden bijgewerkt in uw administratie. Op deze manier bent u altijd bij. Via het dashboard kunt u zien hoe het met uw bedrijf gaat, welke facturen er nog open staan of betaald moeten worden. Desgewenst kunt u zelf aanmaningen versturen.

Online boekhouden

Bij Oliemans Accountants is het mogelijk uw eigen administratie zelf te voeren in een veilige online omgeving. Voordeel hiervan is dat wij met u kunnen meekijken. Indien nodig kunnen onze medewerkers altijd bijspringen om de administratie up to date te houden.

Ook voor al uw fiscaal advies.

Onze accountants zijn ook fiscalist, al meer dan 25 jaar geven wij advies op fiscaal gebied. Wij zorgen er voor dat uw financien onder controle zijn zodat u financieel inzicht behoudt. Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Door middel van permanente scholing houden wij onze kennis up to date en kunnen u zo optimaal mogelijk adviseren. Nieuwe regelingen, aftrekposten, subsidies of een veranderde situatie, u kunt bij ons terecht.

Oliemans Accountants maakt gebruik van

Bij Oliemans Accountants kunt u ook terecht voor

Direct contact?

Bel, mail of kom gerust bij ons langs:

Princenhof Park 15
3972 NG Driebergen

030 - 267 16 84

info@oliemans-accountants.nl

Of laat een bericht voor ons achter