Stichtingen en Verenigingen

Van boekhouding tot salarisadministratie, van jaarrekening tot financieel advies
Maak een afspraak

Uw stichting of vereniging, onze specialiteit!

In de afgelopen 30 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan met stichtingen en verenigingen. Het leuke van stichtingen en verenigingen is dat er geen een hetzelfde is. Juist deze diversiteit is voor ons het leukste. Door met het bestuur mee te denken kunnen wij de financiën zodanig inrichten dat u de gewenste gegevens heeft, maar aan de andere kant dat ook aan de wet en regelgeving wordt voldaan. Uiteraard stellen wij de jaarrekening samen op basis van bijvoorbeeld RJ richtlijn 640 voor organisaties zonder winststreven of RJ 650 voor fondsenwervende instellingen. Tevens werken wij goed samen met accountantskantoren die de accountantscontrole doen.

Wat kunnen wij voor uw doen?

Hoewel stichtingen en verenigingen veel overeenkomsten hebben, zijn er ook verschillen. Klik daarom hieronder op de button Stichtingen of Verenigingen zodat wij u specifieke informatie kunnen geven omtrent het onderwerp. Mocht u bij het lezen van de tekst toch nog vragen hebben dan mag u altijd contact met ons opnemen.

Stichtingen

Welke aspecten kunt u verwachten van ons als accountant voor uw stichting.

Verenigingen

Meer informatie over de financiele aspecten voor uw vereniging.

Wat wordt uw volgende zet?

Ontdek hoe wij u kunnen adviseren en maak vrijblijvend een afspraak met Oliemans Accountants en Belastingadviseurs. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of bel 030 - 267 16 84

14 + 11 =