Handige rekentool voor Loonbelastingtabellen 2017
4 januari 2017

Loonbelastingtabellen

Voor de berekening van de loonbelasting en premie volksverzekeringen die u moet inhouden op het loon van uw werknemers, dient u gebruik te maken van de loonbelastingtabellen van de Belastingdienst. Er zijn witte tabellen voor loon uit tegenwoordige dienstbetrekking en groene tabellen voor loon uit vroegere dienstbetrekking.

Rekenhulp

Deze loonbelastingtabellen zijn vanaf 2017 in een modern jasje gestoken. In plaats van de gepubliceerde tabellen is er nu de rekenhulp Loonbelastingtabellen. Na het beantwoorden van enkele vragen (zoals welke soort tabel u wilt gebruiken, welke kleur en voor welk tijdvak) genereert de rekenhulp de juiste loonbelastingtabel voor uw situatie.

Let op! De rekenhulp is vooralsnog alleen beschikbaar voor het kalenderjaar 2017. De loonbelastingtabellen van voorgaande jaren moet u nog downloaden van de site van de Belastingdienst.

Handige rekentool voor Loonbelastingtabellen 2017

Wat wordt uw volgende zet?

Ontdek hoe wij u kunnen adviseren en maak vrijblijvend een afspraak met Oliemans Accountants en Belastingadviseurs. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

8 + 1 =