Uw boekhouding up to date

Een slimme zet

Uw boekhouding up to date

De financiële administratie, oftewel de boekhouding is de basis van uw bedrijf. De boekhouding moet op orde zijn, anders weet u niet waar u aan toe bent en hoe uw organisatie er voor staat. Zonder goede financiële administratie is er geen goed financieel inzicht. Oliemans Accountants kan uw gehele financiële administratie uit handen nemen. In overleg met u zetten wij uw administratie op, zodat u de informatie krijgt die u nodig heeft. Uw administratie wordt dagelijks door een van onze ervaren medewerkers bijgewerkt, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming en kunt inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

 

Online Dashboard geeft overzicht

Altijd een duidelijk beeld hoe uw organisatie er voor staat? Wij bieden u een Dashboard die direct de juiste gegevens laat zien, zoals bijvoorbeeld welke debiteuren nog moeten betalen en hoe hoog de eerst komende BTW aangifte is. Zo heeft u maximaal grip op uw eigen financiële administratie met het online Dashboard. Dat geeft een gerust gevoel.

Bankkoppeling

Met onze boekhoudpakketten maken wij een bankkoppeling zodat de mutaties iedere nacht worden bijgewerkt in uw administratie. Op deze manier bent u altijd bij. Via het dashboard kunt u zien hoe het met uw bedrijf gaat, welke facturen er nog open staan of betaald moeten worden. U kunt desgewenst direct zelf aanmaningen versturen.

Online boekhouden

Bij Oliemans Accountants is het mogelijk uw eigen administratie zelf te voeren in een veilige online omgeving. Voordeel hiervan is dat wij met u kunnen meekijken. Indien nodig kunnen onze medewerkers altijd bijspringen om de administratie up to date te houden.

Oliemans Accountants maakt gebruik van

Bij Oliemans Accountant kunt u ook terecht voor