een slimme zet

Accountants & Belastingadviseurs Driebergen

ZZP-ers

Uw boekhouding vakkundig bijgewerkt.
De boekhouding is de basis van uw bedrijf. De boekhouding moet goed zijn, anders weet u niet waar u aan toe bent. Administratieve dienstverlening is een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op dit gebied en zorgen er voor dat uw boekhouding steeds wordt bijgewerkt. Voor uw onderneming is het belangrijk dat er altijd een goed en duidelijk beeld is van hoe de onderneming er voor staat. In overleg met u zetten wij uw administratie op, zodat u de informatie krijgt die u nodig heeft. Uw boekhouding wordt maandelijks door een van onze ervaren medewerkers bijgewerkt. Onze rapportages geven u de mogelijkheid tijdig in te springen op ontwikkelingen.

Wij werken al meer dan 20 jaar met Unit 4. Kijk op de site van unit 4 voor meer informatie over Unit 4 Multivers Boekhouden
Tevens werken wij met Twinfield en Exact Online.

Online boekhouden
Het is mogelijk om uw eigen administratie zelf te voeren in een online omgeving. Voordeel hiervan is dat wij met u kunnen meekijken. Uiteraard zijn uw gegevens in vertrouwde handen. Indien nodig kunnen onze medewerkers altijd bijspringen om de administratie up to date te houden. Tevens zijn wij altijd bereid u te helpen als u vragen heeft over uw boekhouding.

Basecone
U zult wel merken dat u steeds vaker digitaal uw facturen krijgt aangeleverd van uw leveranciers. U kunt nu via de applicatie Basecone uw facturen mailen of scannen. De facturen worden vervolgens verwerkt in uw administratie. Tevens dient Basecone als uw eigen archief waarin al uw facturen 10 jaar lang bewaard worden. U kunt deze facturen op ieder moment zelf raadplegen.

Bankkoppeling
Ongeacht het boekhoudpakket maken wij  een bankkoppeling zodat de mutaties iedere nacht worden bijgewerkt in uw administratie. Op deze manier bent u altijd bij. Via de Management Monitor kunt in zien hoe het met uw bedrijf gaat, welke facturen er nog open staan. U kunt desgewenst direct zelf aanmaningen versturen.

Door onze jaren lange ervaring hebben wij veel ervaring uw administratie zodanig voor u in te richten dat de administratie voor u werkt en niet andersom.

Kortom, ook voor uw administratie is het inschakelen van Oliemans Accountants een slimme zet!