UBO registratie

Schriftelijke inschrijving UBO’s bij de Kamer van Koophandel

Bij een schriftelijke opgaaf moet via de website van de KvK een meldingsformulier worden aangemaakt. Indien u wenst kunnen wij de schriftelijke opgave van UBO’s per organisatie voor u verzorgen. Hiervoor vragen wij € 75,- per rechtspersoon.

Wij zullen het registratieformulier invullen en de noodzakelijke documenten verzamelen, het geheel sturen wij ter ondertekening naar u op, waarna u het kunt inzenden naar de KvK.

Uiteraard moet u bij eventueel ontbrekende documenten, denk aan een kopie van het identiteitsbewijs en eventueel een kopie van het aandeelhoudersregister, deze nog wel uploaden aan ons of zelf toevoegen bij de aanvraag.

In alle gevallen geldt dat registratie uiterlijk op 27 maart 2022 gedaan moet zijn. Het kost echter enige tijd om de registratie praktisch te voltooien. Wilt u onze hulp dan kunt u dit vóór 20 februari aan ons kenbaar maken en zullen wij zorgen dat de UBO’s voor 27 maart zijn ingeschreven. Neem contact met ons op middels onderstaand formulier of bel 030 – 267 16 84 en vraag naar Valérie!

Direct contact?

Bel, mail of kom gerust bij ons langs:

Princenhof Park 15
3972 NG Driebergen

030 – 267 16 84

info@oliemans-accountants.nl

UBO laten registeren door ons, laat een bericht achter